Nota Legal

 • El domini: http://www.ieg.cat  és propietat de l’empresa INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINS. El domicili de l’empresa és Carrer Muralla, 2 (17004). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972 22 24 23 o l’e-mail: info@ieg.cat

   

  PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

  La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINS.

   

  RESPONSABILITAT EN ELS ENLLAÇOS:

  INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINSinclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINSno es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

   

  PROTECCIÓ DE DADES:

  De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINSamb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a INSTITUT D’ESTUDIS GIRONINS.

Estigues al corrent de tot

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per rebre les últimes notícies